De Bosbeskapel

Behorend bij de Protestantse gemeente Den Haag - Zuidwest

Home

Locatiecommissie

Hulp bij het kijken naar de eredienst via het internet

Al enige tijd is het mogelijk om via een stream rechtstreeks mee te kijken naar de kerkdiensten in de Bosbeskapel. Ook de Versperdiensten op woensdag van 19.00 uur tot 19.30 uur worden rechtstreeks uitgezonden.
We merken dat het voor sommige mensen lastig is om deze verbinding tot stand te brengen. Hierbij twee manieren:
1. Als u de Zondagsbrief met de liturgie van de dienst via de mail ontvangt, hoeft u alleen de link die in de zondagsbrief is afgedrukt aan te klikken. Daarna komt de verbinding automatisch tot stand. In de brief voor de Vespers staat een link naar www.kerkomroep.nl . U gaat naar deze site, u hoeft niet in te loggen, u scrolt naar beneden en klikt de desbetreffende dienst aan.
2. U gaat naar de website van de Bosbeskapel: www.bosbeskapel.nl onderaan de eerste pagina staat informatie hoe u een dienst kunt terugkijken of rechtstreeks via uw laptop, mobiele telefoon of computer de dienst kunt meebeleven.

Mocht u ondanks deze uitleg moeite hebben om de verbinding te realiseren, neem dan contact op met diaken Kjell Wagner. Hij zal met u afspreken hoe u geholpen kunt worden om de kerkdienst op afstand mee te kunnen maken.
U kunt hem bellen op nummer 070-404 3920. Als er niemand opneemt, kunt u uw telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat. U kunt ook mailen naar roald.kjell@gmail.com .Klik hier om terug naar de vorige pagina te gaan