De Bosbeskapel

Behorend bij de Protestantse gemeente Den Haag - Zuidwest

Home

Locatiecommissie

Aanpassing coronamaatregelen

Omdat in de cultuursector sinds vrijdag 18 februari, de 1,5 meter is vervallen op plaatsen waar minder dan vijfhonderd mensen samenkomen, zullen we vanaf deze zondag weer in de kerkzaal zitten zoals afgelopen najaar. Dit betekent dat er in het grootste deel van de kerkzaal weer rijen stoelen staan waarbij we willen vragen om voorlopig nog één stoel tussen de huishoudens open te houden. Voor wie zich meer in acht willen nemen, staan achterin de kerkzaal nog een aantal eilandjes van één of twee stoelen. Ook een mondkapje is niet meer verplicht maar u kunt het natuurlijk opdoen wanneer u zich veiliger voelt bij het lopen in het gebouw. Ook lijkt het goed om voorlopig drukte in de garderobe nog te mijden door de jas mee naar boven te nemen. Laten we in allerlei opzicht om elkaar denken.

U hoeft zich vanwege deze versoepelingen niet meer aan te melden bij Marianne Veenstra die we bij deze hartelijk bedanken voor dit wekelijkse werk.

Hopelijk komt er in de samenleving voor veel mensen weer een situatie met meer ontspanning, op het werk, bij bezoeken of waar we elkaar ook tegenkomen.


Een hartelijke groet, namens de locatiecommissie,
HansBert Griffioen (vz) en ds. Martin Koster


Klik hier om terug naar de vorige pagina te gaan