De Bosbeskapel

Behorend bij de Protestantse gemeente Den Haag - Zuidwest

Home

Wijkkerkenraad

Bericht over de Corona crisis

Beste leden van de wijkgemeente Zuidwest,

Nooit eerder hebben we onze zondagse kerkdiensten moeten afgelasten.
Inmiddels begrijpen de meesten van ons dat het een goede beslissing is geweest in lijn met de door de overheid afgekondigde maatregelen. Maar omdat de zondagse samenkomsten behoren tot het hart van ons kerkelijk leven, is in overleg met onze predikanten besloten om, voor zover de situatie het toelaat, de komende zondagen op iedere locatie een viering met predikant, organist en enkele stemmen te organiseren, die via www.kerkomroep.nl te beluisteren zal zijn. In principe zal deze viering rechtstreeks te volgen zijn, maar als dat niet lukt, kan de opname altijd op een ander tijdstip worden beluisterd.

Het is heel goed mogelijk dat u juist in deze periode extra behoefte hebt aan pastorale zorg. Vanzelfsprekend zijn onze predikanten daarvoor beschikbaar. Voor de telefoonnummers en tijden waarop ze het beste te bereiken zijn, leest u < hier > ...

Voor oudere gemeenteleden in Zuidwest is er, nu als advies geldt om direct contact met anderen zo veel mogelijk te beperken, de mogelijkheid aan te sluiten bij de Telefooncirkel. U wordt dan maximaal 3x per week 's ochtends (op maandag, woensdag en vrijdag) kort gebeld door een mede-deelnemer. Als u dat wilt, kunt u dan op een ander tijdstip meer uitgebreid met een van de overige deelnemers bellen. Neem, als dit u aanspreekt, contact op met Nico Tetteroo, M: 06-4456 8721 | E: nicotetteroo@kpnmail.nl.

Gebedsintenties en de namen van zieken, kunt u rechtstreeks melden aan onze predikanten.

Veel informatie zal beschikbaar komen via de websites van de drie locaties.
Daar zijn ook de liturgieŽn van de vieringen en de zondagsbrieven te vinden.

Henk Valstar
Scriba PGG wijkgemeente Zuidwest